Personlige julekugler med navn – rød (2 stk)

Personlige julekugler med navn – rød (2 stk)

kr. 119,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541700905114308
Kategori:

Beskrivelse

Giv juletræet et ægte blikfang med en personlig julekugle med navn eller tekst af glas
Der er ikke noget bedre end at pynte juletræet med de smukkeste julekugler! I år kan du for en gangs skyld også give pynten et ægte personligt strejf med en unik og personlig julekugle med tekst. Du designer fuldstændigt selv disse julekugler af glas. F.eks. kan du vælge en sjov julehilsen fra (børne)børnene eller årstallet for jeres første jul sammen. Rigtig sjov idé til din bedste ven, naboen eller hele familien. Og du kan selvfølgelig også hænge dem i dit eget juletræ med dem.
De personlige julekugler er fremstillet af glas af høj kvalitet og har en guldfarvet krone med snor. Så kan du hænge julekuglerne op med det samme på ærespladsen på juletræet. Når du på ingen tid har lavet et julet design, indgraverer vi det i julekuglen med kærlighed og præcision. Dit julepynt kan faktisk være en helt unik og personlig kalendergave eller adventsgave, eller selv til jul. Er du allerede kommet i julestemning? Begynd med det samme at lave din egen julekugle, og skab et unikt stykke julepynt til hele familien!
Interesseret i julekugler med navn som firma julegave? Kontakt vores erhvervsafdeling for bestilling af større mængder. De laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!