Keramisk Julekugle med navn og billede (6 stk)

Keramisk Julekugle med navn og billede (6 stk)

kr. 329,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541700905114147
Kategori:

Beskrivelse

En helt unik og personlig julekugle med billede og navn vil gøre dit juletræ endnu smukkere
Der er ikke noget som få julestemningen mere frem end når juletræet skal pyntes. Giv dit juletræ et ekstra personligt touch med julekugler med billede, navn og tekst. Du designer helt selv disse smukke keramiske julekugler af høj kvalitet. Du kan også få printet et helt unikt budskab, f.eks en sjov måde at annoncere graviditeten på? En alletiders gave til venner, familie, kunder og samarbejdspartnere, eller bare for at gøre dit eget juletræ helt unikt!
Julekuglen med billede eller tekst er lavet af højkvalitets keramik og er udstyret med en gylden krone. Vi printer dit fine design i den bedste kvalitet på aluminiumspladen. Det eneste du skal gøre er at uploade et billede i vores online editor, og tilføje eventuel tekst. Super nemt, ik? Du kan endda købe julekuglerne i sæt og personliggøre dem enkeltvis. På nul komma 5 laver du en personlig julekugle til hele familien. Hvad venter du på? Kom i gang med det samme med at lave din egen julekugle.
Leder du efter en firma julegave og er du interesseret i større mængder? Så tag kontakt til vores erhvervsafdeling. De laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps